Izvor: Domino Magazin, 12.Apr.2021, 12:11

Age of Empires IV – Objavljen prvi trailer

Microsoft je objavio trailer za igru Age of Empires IV. Igra je razvijena u saradni sa Relic Entertainment i već je jasno da će se i nastavak držati postulata legendarne igre, odnosno prethodnih verzija. Od unapređenja je tu 4K i HDR vizuali, što je veliki pomak. Tu su i dokumentarni snimci sa naracijom koji se […] The post Age of Empires IV – Objavljen prvi trailer appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Top 10 piratskih filmova ove nedelje – 12.4.2021.

Izvor: Domino Magazin, 12.Apr.2021

TorrentFreak je objavio novu nedelju listu najskidanijih filmova sa piratskih kanala. I ove nedelje prvi je Godzilla vs. Kong a drugi Zack Snyder’s Justice League. Oba filma su sa streaming servisa i to veliki hitovi koji je trebalo da završe u bioskopima. Ali – pandemija. Od noviteta tu je samo...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.