A gde je Megan Markl bila? Viđena sa muškarcem FOTO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 13:07

A gde je Megan Markl bila? Viđena sa muškarcem FOTO

Megan Markl je prvi put viđena nakon krunisanja kralja Čarlsa.

Vojvotkinja od Saseksa je fotografisana kako planinari u blizini svoje kuće u Montesitu, ali princ Hari nije bio sa njom. Megan je šetala u društvu dvoje prijatelja i izgledala je prilično opušteno. Skrivala se ispod šešira i velikih sunčanih naočara.

Kako prenose britanski mediji, kralj Čarls je bio prilično tužan jer Hari, Megan i njihova deca nisu bili na svečanom ručku posle krunisanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kralj je navodno nazdravio svom unuku Arčiju, koji je na dan krunisanja proslavio svoj četvrti rođendan.

Podsetimo, princ Hari je u subotu prisustvovao krunisanju Čarlsa III. Došao sam, a vojvotkinja je ostala u Kaliforniji sa njihovom decom. Odmah nakon ceremonije krunisanja, princ Hari je otišao na aerodrom i odleteo kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Megan Markl prvi put u javnosti nakon krunisanja kralja Čarlsa: U Britaniji nije bila, šetala se sa prijateljima (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 08.Maj.2023

Paparaci su je fotografisali u opuštenom izdanju, a princ Arči i princeza Lilibet nisu bili sa njom

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.