5 naizgled ludačkih postupaka za koje internet kaže da su OK

Izvor: Domino Magazin, 01.Jul.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 naizgled ludačkih postupaka za koje internet kaže da su OK

Kažu da kad počnemo da pitamo da li ludimo, to znači prvi korak ka ludilu...

Kažu da kad počnemo da se pitamo da li ludimo, to znači prvi korak ka ludilu. Napravite lepo spisak svojih najluđih postupaka i onda ih postavite na internet da vidite dijagnozu. I evo odgovora...

5. Pričate sami sa sobom 

Pričate li sami sa sobom? Mi da. I ne samo zato što nam neki ljudi ne uzvraćaju poziv. Pričamo sami sa sobom skoro svakog dana i to skoro uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << pod tušem. Verovatno mislite da to i nije mnogo čudno. Mislim, svako ko nas vidi tako seksi i mokre uključujući sami sebe imaće divlje seksualne insinuacije, ali ne, nisu to stvari o kojima pričamo pod tušem. Obično su to neki iznenadni uzvici kojih nismo baš u potpunosti svesni dok ih skroz ne izgovorimo na ulici ili u autobusu. Zaista ekstremne izjave. Poznato vam je ovako nešto:

“Ubiću je.”

“Bože, zašto.”

“Najbolji sam.”

“Najgori si.”

“O bože, umreću od posla.”

Onda čujete sami sebe i kažete, “O čemu sam ja to upravo pričao?” Obično ne možete da se ispratite. Za najnegativnije izjave mislimo da je to zbog nečega što smo nedavno zabrljali. Greškice. Poput onih stvari o kojima možete da tvitate, npr: “Oo, zaboravio sam da kupim jaja, j***** **.” Ali to ispod tuša izlazi u najgorem mogućem obliku i tako ludački. Pa da li ste ludi?

Internet kaže...

Ne. Sudeći po anonimnom liku koji savetuje, pričati sam sa sobom je problem samo ako čujete i odgovor ili ako mislite da pričate sa nekim drugim. E sad, iskreno, to nama zvuči glupavo, jer ako pričamo sa zamišljenim prijateljima, onda bi guglali to a ne “pričam sam sa sobom”. Ali šta mi znamo? Samo pričamo sami sa sobom pod tušem i piškimo dok to radimo. E, to nismo kucali u pretraživač. Šta god. Verovatno to ništa ne znači. Da li zvučimo malo ludo?

Čitajte o svim vašim ludim postupcima u Galeriji ispod! Photo: Flickr/Evilerin

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.