3 načina da svoj jesenji stil učinite uzbudljivim

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 načina da svoj jesenji stil učinite uzbudljivim

To što je hladno, ne znači da treba manje da se zabavljate!

Jesenja moda nije nešto što se smatra naročito inspirativnim za kombinovanje. Iako nam na jesen sa modnih pista uvek stižu neverovatne ideje i trendovi iz visoke mode, u svakodnevnom životu, većina žena se zadrži na jednostavnim, casual i proverenim kombinacijama. Udobni komadi potpun džinsa, čizama, džemperića, zaista su neophodni, ali ponekad se može činiti da ih je nemoguće kombinovati na izazovan i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uzbudljiv način.

Ali to je samo zabluda!

Stilistiknje poznatih Emili Karent i Merit Eliot otkrile su tri ključna trika koje će vam pomoći da začinite svakodnevnu jesenju odeću i učinite je super kul i zabavnom!

Dodajte sjaj

Kul jakna ili blejzer sa šljokicama ili metalik, mogu čak najjednostavniji outfit poput farmerki i majice, da učine elegantnim. Kaiš koji blista može takođe da posluži, ako ne želite da preterate, a naravno, nikada ne možete pogrešiti sa clutch torbicom punom štrasa.

Dodajte teksturu

Delikatna čipka, mekana vuna ili sjajna koža biće onaj element luksuza koji vam je potreban da izgledate sjajno. Nabavite kardigan za zanimljivim pletivom i kombinujte ga sa džinsom.

Dodajte egzotiku

Animal print na neočekivanom mestu je apsolutni pogodak. Probajte sa leopard plitkim čizmicama ili cipele od zmijske kože.

cosmopolitan.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.