24 sata Elegancije 2016: Klasični automobili i prefinjenost

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24 sata Elegancije 2016: Klasični automobili i prefinjenost

Zenith 24 sata Elegancije by Chivas, je događaj posvećen prestižnim brendovima. Prisutni će moći da zadovolje svoju strast prema klasičnim automobilima, eleganciji i stilu.

Beograd će po 6. put biti domaćin manifestacije „24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence”. Trodnevna manifestacija, posvećena automobilskoj kulturi, rafiniranosti i kvalitetu, održaće se od 9. do 11. septembra, u partnerstvu sa Grand Casino Beograd i Belgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Waterfront, u saradnji sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), Muzejom Automobila, kao i saradnjom sa Skupštinom grada i Turističkom organizacijom Beograda pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Otvaranjem izložbe Masters of Excellence, predstaviće se ručno rađena odela kuće A.Caraceni , obuća Rivolta sa preko 100 godina tradicije, najcenjeniji prozvođač rukom rađenih košulja Siniscalchi, proizvođač skupocenih tkanina Cerruti iz Milana kao i modeli skupocenog nakita Bonato, koji postoji od 1960. godine.

Takođe, posetioci će imati priliku da uzivaju u couture reviji by Roxana Pansino koja spaja nakit i modne instalacije.

Gosti će imati priliku da vide selekciju najprestižnijih modela italijanskih automobila iz famozne Kolekcije Lopresto, dok će cenjeni kolekcionari Rolls-Royce Paolo Bianchi i Njegova Ekselencija Ambasador Pupi d’Angieri predstaviti svoje spektakularne primerke, kao i Sašo Hrovat sa svojim vrhunskim Daimlerom iz Slovenije.

Italijanski pijanista Alesandra Martrirea će održati prvi koncert pod nazivom Royal Palace Live Sessions na Belom dvoru, kojim će predstaviti album "Flames of Joy".

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.