2 seks poze koje garentuju da ćete izdražati duže

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2 seks poze koje garentuju da ćete izdražati duže

Izbegavajte "misionarsku" pozu, kao i onu "otozadi", jer tu muškarac ima najaktivniju ulogu.

Mnogi muškarci danas imaju problem sa preranom ejakulacijom. Za to postoje brojni razlozi, neki su povezani sa stresom, drugi su psihološke, a treći fiziološke prirode. Ipak, ako odaberete pravu pozu u krevetu, možete da produžite zadovoljstvo, što će vam oboma i te kako prijati.

Pre svega, izbegavajte "misionarsku" pozu, kao i onu "otpozadi", jer tu muškarac ima najaktivniju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ulogu. Pa, ako nema dobru samokontrolu, najčešće će doći do prerane ejakulacije.

Za duži seks preporučuje se da muškarac sedi na ivici kreveta ili fotelje, sa stopalima na podu, a žena obmota ruke oko njegovog vrata i noge oko struka. U ovom položaju nema jakog pritiska, jer vi pomeranjem kukova određujete ritam, dok je on pasivan.

Seksolozi preporučuju i pozu u kojoj muškarac leži opušteno na leđima, a partnerka ga opkorači, licem okrenuta prema njemu. Ponovo vi vodite igru, a on može da se fokusira na kontrolisanje situacije i odlaganje orgazma.

Izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.