10 najpraćenijih zvezda Instagrama u 2019. godini FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 najpraćenijih zvezda Instagrama u 2019. godini FOTO

U 2019. godini mnogo toga se promenilo na listi najpraćenijih zvezda na Instagramu.

Spisak najpraćenijih zvezda na Instagramu mnogo govori o tome šta nam najviše privlači pažnju. Oni broje više od 100 miliona pratilaca i njihovi životi stalno su pod budnim okom fanova. Pogledajte kako su rangirani ove godine.

10. Tejlor Svift (119,6 miliona pratilaca)

Poznata pevačica stalno obraduje fanove zanimljivim i zabavnim fotografijama, a neretko se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tu nađu i njeni ljubimci.

9. Nejmar (122,9 miliona pratilaca)

Fudbaler je poznat po svom entuzijazmu, a na njegovom profilu možemo da ga vidimo u akciji na terenu, ali i u teretani.

8. Leo Mesi (125,8 miliona pratilaca)

I prošle godine se našao na listi najpraćenijih slavnih ličnosti. Kapiten fudbalskog tima Barselone je porodičan čovek, pa na njegovom profilu preovlađuju slike dece.

7. Bijonse (129,5 miliona pratilaca)

Pevačica je pala sa prošlogodišnjeg 4. mesta, a za razliku od kolega njen profil je slika njenog privatnog života.

6. Kajli Džener (140,7 miliona pratilaca)

Poznata starleta iz jata Kardašijan porodice šeruje samo fotografije na kojima izgleda kao milion dolara. Tu su bazeni, privatne luksuzne jakne, skupa odeća i automobili. Ma, ima svega!

5. Kim Kardašijan (144,1 milion pratilaca)

Starija sestra prethodno rangirane, poznata je po svojoj zadnjici koju izdašno promoviše na ovoj društvenoj mreži. Majka četvoro dece često objavljuje i slike porodice.

4. Dvejn Džonson, The Rock (150,2 miliona pratilaca)

Poznati glumac i snagator najčešće kači postove iz teretane. Na sliakma vidimo kako naporno i vredno vežba svoje mišiće, a žene samo šalju lajkove. On je napravio neverovatan napredak na listi, jer je prošle godine zauzeo tek 8. mesto.

3. Selena Gomez (153,7 miliona pratilaca)

Pad sa 1. mesta pevačica nije komentarisala. U poslednje vreme skoro svaka njena objava je reklama za brend sa kojim sarađuje. Mislimo da će morati da smisli taktiku protiv protivnika ako želi da povrati staru slavu.

2. Arijana Grande (159,9 miliona pratilaca)

Prelepa pevačica pomerila se jkedno mesto napred sa prošlogodišnje liste, piše Marie Claire. U poslednje vreme kači crno bele fotografije koje oduzimaju dah.

1. Kristijano Ronaldo 179,5 miliona pratilaca)

Ubedjivi pobednik ove godine je poznati fudbaler.

Njegove pažljivo odabrane i sređene fotografije donele su mu nove pratioce i laskavu titulu najpraćenije osobe na Instagramu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Irma pozira u najprovokativnijem izdanju dosad! FOTO

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 11:43

Rijaliti zvezda Irma Serjanić sve više privlači pažnju muškaraca. U tome naročito uspeva kada pozira u izazovnim izdanjima, ako što je to slučaj na poslednjim fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama. Dok ona uživa u relaksaciji u bazenu, muškarci uživaju u pogledu ka njenoj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.