10 mudrosti u krevetu koje morate znati!

Izvor: B92, 24.Avg.2009, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 mudrosti u krevetu koje morate znati!

Ne gubite vreme na ono što nije za vas. Svaka ideja može uzbuditi ovog ili onog, ali baš nijedna ideja ne može uzbuditi svakoga!

Autor: Sašo Stojanov

Izvor: Intimate Medicine


1. Sva radost ljubavne igre je upravo to što nema nikakvih pravila, tako dugo dok uživaš, a odabir je takorekući neograničen.

2. Krevet je prostor u kojem možete igrati sve igre koje ste uvek želeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrate To je vrlo bitno za celovit, poduzetan i zdrav pogled na seks između ljudi koji su međusobno bliski i privrženi. Kada se skidate, skinite i svoju ljudsku ljušturu pretvaranja.

3. U dobrom seksu postoje samo dva pravila: "Ne radi ništa što vas oboje ne "veseli” i "otkrijte partnerove potrebe i nemojte ga razočarati", ako je to ikako moguće.

4. Dok u krevetu otkrivate partnerove osobne potrebe i nastojite se u njih uživeti, to ni u kom slučaju nije samo zanimljivo i poučno, već i vrlo zahvalno – jer to je ona prava seksualna ljubav.

5. Moramo naučiti da koristimo celokupnu površinu kože, svoj osećaj identiteta, agresivnosti i tome slično, te ostvariti sve svoje potrebe i maštarije.

6. Uz njenu lepotu ženino je najveće bogatstvo njen prirodan miris, koji izvire iz celog njenog tela. Iz kose, pazuha i genitalija. Verojatno osećaj i miris muške kože za seksualnu je privlačnost važniji od bilo kog drugog faktora.

7. Seksualnost bi morala biti ono što vezu između zaljubljenih bića čini do kraja zadovoljavajućom ono što ih oslobađa teskobe, nagrađuje i neprestano čini radoznalima.

8. One žene, koje su stvarno naučile uživati u seksu, obično su isto tako očarane partnerovim penisom, kao što su muškarci očarani ženskim grudima, njihovim oblikom, mirisom i dodirom, tako da se nauče spretno i temeljito igrati njime.

9. Nežnost ne isključuje ekstremnije divlje igre (iako ih mnogi ne žele i uopšte ih ne trebaju), ali se u potpunosti iskazuje međusobnim dodirivanjem.

10. Žene često koriste premalo pritiska, posebno kada se bave "ručnim radom", iako i nežna varijanta ima svoje čari i predstavlja svojevrstan užitak. Započnite vrlo nežno, da do kraja iskoristite površinu kože, a onda pomalo pojačavajte milovanje. U seksu je muška snaga stimulans, ali se ne bi trebala izražavati medveđim zagrljajima i upotrebom grube sile.

Više o sličnim temama možete saznati na internet sajtu Intimate Medicine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.