Sindikat Dačiću: A ko je kriv za ćelave gume?

Izvor: Mondo, 12.Dec.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat Dačiću: A ko je kriv za ćelave gume?

Sindikat srpske policije traži od Ivice Dačića da, posle najave da će biti smenjeni svi oni koji ne rade svoj posao vezan za čišćenje snega, smeni i odgovorne za to što 90 odsto službenih automobila ima letnje gume.

Sindikat srpske policije zatražio je danas od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da, posle najave da će biti smenjeni svi oni koji ne rade svoj posao vezan za čišćenje snega na putevima, smeni i nadležne u MUP koji su odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što 90 odsto službenih automobila sada ima letnje gume.

Sindikat u saopštenju ističe da, takođe, policijski automobili nemaju obaveznu dodatnu opremu - prvu pomoć, trougao, lance za sneg, sajlu za vuču i drugo, a paradoksalna situacija je i da vozila vatrogasaca-spasioca u ovakvim vremenskim uslovima koriste letnje gume.

"Takva vozila ne mogu da prođu kroz ne očišćene kolovoze, zaglavljuju se ili sleću sa kolovoza. Dokaz za to su I fotografije koje se mogu videti na internetu, gde policijska vozila služe za podsmeh", upozorava Sindikat srpske policije.

(FoNet, foto: MONDO, arhiva)
Pogledaj vesti o: Zimske gume,   Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Policija po snegu sa letnjim gumama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2012

BEOGRAD -..Sindikat srpske policije zatražio je danas od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da, posle najave da će biti smenjeni svi oni koji ne rade svoj posao vezan za čišćenje snega na putevima, smeni i nadležne u MUP koji su odgovorni što 90 odsto službenih automobila sada ima letnje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.