Nove podloge u vrtićima na Vračaru

Izvor: Studio B, 19.Jun.2012, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove podloge u vrtićima na Vračaru

Deca u vrtićima na Vračaru moći će bezbednije da se igraju jer je opština Vračar postavila gumenu podlogu na 600 kvadrata u šest objekata.

U planu je da za nekoliko meseci ,na inicijativu roditelja,počne i uredjenje dvorišta u vrtiću Guliver koje je neravno i sa oštećenom podlogom.

Gumena podloga na 50 kvadrata u vrtiću Guliver .Lena i Natalija sada imaju kutak gde sa svojim drugarima mogu bezbedno da se igraju i skaču.

Ovakvu gumenu podlogu opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vračar je postavila u još pet objekata, vrtićima Bubamara, Palčić, Maza, Lepa Vitas i Čarolije. Zadovoljni su i roditelj, ali oni čija deca idu u vrtić Guliver skrenuli su pažnju i na druge probleme.

"Mislim da je dobro rešenja ali nije kompletno. Moje dete se udarilo u rupu pored gume. Znači,mora da se reši i dvorište,sigurnost dvorišta. Postoje uvale, kad padne kiša voda ostaje po deset dana, kad je sunce tu je prašina,deca se ulepe,da ne govorimo što vire žice, malteri beton", upozorava jedan od roditelja.

Još jedna potvrda da se najlakše do rešenja problema dolazi u neposrednom razgovoru, jer su primedbe roditelja stigle na pravu adresu, do direktorke predškolske ustanove i predsednika opštine.

Kompletna obnova dvorišta u vrtiću Guliver počeće za nekoliko meseci.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.