Izvor: RTS, 14.Avg.2020, 20:49

Zemljotres u Albaniji, epicentar kod Elbasana

Zemljotres magnitude 3,1 stepen po Rihterovoj skali potresao je u petak posle podne okolinu Elbasana u Albaniji, javljaju mediji u Tirani.
Nije poznato da li je ovaj potres izazvao materijalnu štetu.U novembru, u zemljotresu koji je pogodio Albaniju poginulo je više od 50 osoba, a izazvana je i ogromna materijalna šteta.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRESLO SE NA BALKANU! Novi zemljotres pogodio komšiluk!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 09:15

Zemljotres jačine tri stepena potresao je sinoć centralni deo Albanije, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC)...Epicentar zemljotresa bio je u okolini grada Elabasan, na dubini od 10 kilometara...U novembru prošle godine u okolini Drača dogodio se snažan zemljotres jačine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.