Izvor: Radio 021, 20.Okt.2020, 18:51

Zemljotres magnitude 5,6 pogodio Island

Zemljotres magnitude 5,6 pogodio je jugozapadni Island i izazvao ljuljanje zgrada u glavnom gradu Rejkjaviku.

Za sada nema izveštaja o mogućim povređenim građanima ili šteti.

Islandska metorološka služba saopštila je da je zemljotres udario u 1.43 po lokalnom vremenu (15.43 po srednjeevropskom vremenu) i da mu je centar bio u Krisuviku, oko 35 kilometara južno od Rejkjavika.

Vulkanski Island jedna je od seizmički najaktivnijih zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sveta, mada su većina zemljotresa koji ga pogode mali i načine malo štete.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.