Izvor: Blic, 26.Nov.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić uputio saučešće i ponudio pomoć Albaniji

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je danas pismo saučešća predsedniku i premijeru Republike Albanije Iliru Meti i Ediju Rami, povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio ovu zemlju i ponudio pomoć u otklanjanju posledica.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saučešće Vučića povodom zemljotresa u Albaniji

Izvor: RTS, 26.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku i premijeru Republike Albanije Iliru Meti i Ediju Rami, povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju. Predsednik Vučić razgovarao je telefonom sa Ramom. ...

Nastavak na RTS...

Vučić ponudio pomoć u otklanjanju posljedica

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2019

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsjedniku i premijeru Albanije Iljiru Meti i Ediju Rami povodom zemljotresa koji je pogodio tu zemlju i ponudio pomoć Beograda u otklanjanju posljedica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.