VODOPAD SA SOLITERA: Zemljotres izbušio bazen (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Apr.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODOPAD SA SOLITERA: Zemljotres izbušio bazen (VIDEO)

Dva razorna zemljotresa koja su pogodila Filipine za manje od 24 sata i u kojima je život izgubilo najmanje 16, a povređeno najmanje 81 osoba, napravio je veliku materijalnu štetu. Neka oštećenja su nesvakidašnja.

Foto: Screenshot/Youtube/Noypi Stuff

Mnoge zgrade u prestonici Manili su se tresle, građani su u panici bežali, a jedan od snimaka koji je ostavio najveći utisak jeste snimak na kome se vidi kako velika količina vode lije sa jednog solitera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u okrugu Binondo.

Zemljotres na Filipinima: Pale zgrade, 8 mrtvih FOTO

Voda koja lije s vrha zgrade i razvija se u veta potiče iz bazena koji se nalazi u penthausu solitera, visokog 190 metara, piše sajt Gizmodo.



Izvor: Youtube/Noypi Stuff

Zgrada, nazvana Anhor skajsuts, relativno je nova i još nije zvanično otvorena, a ujedno je i najviša zgrada u kraju. Čovek bi očekivao da, kad je već savremena da je i otporna na zemljotrese, ali Filipini izgleda ipak nisu Japan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.