Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2022, 07:27

Snažan zemljotres u Avganistanu

Zemljotres jačine šest stepeni Rihterove skale pogodio je gusto naseljeno područje na granici Avganistana i Pakistana, a osjetio se u opsegu od 500 kilometara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ZEMLJOTRES U AVGANISTANU ODNEO SKORO 1.000 ŽIVOTA! Neviđena tragedija pogodila zemlju, povređene prevoze helikopterima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022

Zemljotresom je pogođeno gusto naseljeno područje na granici Avganistana i Pakistana, a osetio se u opsegu od 500 kilometara...Broj žrtava razornog zemljotresa jačine 6,1 stepen Rihterove skale koji je pogodio istok Avganistana povećan je na 950, saopštile su lokalne vlasti...Kako je naveo zvaničnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.