Snažan zemljotres pogodio Albaniju

Izvor: Studio B, 19.Maj.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan zemljotres pogodio Albaniju

Zemljotres jačine 5,2 jedinice Rihterove skale pogodio je noćas središnji deo Albanije. Nije bilo ljudskih žrtava, a zabeležena je samo materijalna šteta.

Zemljotres se osetio u čitavoj Albaniji, a u gradu Cerik u središnjem delu Albanije su oštećene tri zgrade i dve škole, objavio je Balkanveb.

Kako je objavljeno epicentar zemljotresa je bio na 43 km južno od Tirane na dubini od 10 km.

Na sreću nije bilo ljudskih žrtava, a zabeležena je samo materijalna šteta.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Niz zemljotresa pogodio Albaniju

Izvor: Press, 20.Maj.2014, 12:54

Tokom jučerašnjeg dana Albaniju je pogodilo još šest zemljotresa intenziteta od dva do 4.1 stepen Rihterove skale koji nisu izazvali štetu ali su ljudi proveli ceo jučerasnji dan i noć van svojih kuća u strahu od novih jačih potresa. .. Posle jučerašnjeg zemljotresa u Balšu (gradu u srednjoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.