Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA ZEMLJOTRESA U KOMŠILUKU Tresla se Bugarska

Serija zemljotresa registrovana je u protekla 24 časa na jugu Bugarske, od kojih je najjači bio 4,6 stepena po Rihteru.

Za sada nema izveštaja o žrtvama niti o materijalnoj šteti.

Posljednji zemljotres registrovan je noćas u 1.15 časova na području Asenovgrada, čija je jačina u epicentru iznosila 3,8 stepena po Rihterovoj skali, saopšteno je iz Nacionalnog instituta za geofiziku, geodeziju i geografiju pri Bugarskoj akademiniji nauka.

Epicentar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zemljotresa bio je na dubini od dva kilometara, a osetili su ga i stanovnici susednog grada Plovdiva.

Prošle noći u oblastima sela Katunica i Krumovo registrovan je zemljotres jačine 4,6 stepeni po Rihteru, koji se osetio na području cele južne Bugarske.

Nakon tog zemljotresa registrovano je niz manjih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Serija zemljotresa u Bugarskoj

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2018

Serija zemljotresa registrovana je na jugu Bugarske, od kojih je najjači bio 4,6 stepena po Rihteru...Za sada nema izveštaja o žrtvama niti o materijalnoj šteti...Prošle noći u oblastima sela Katunica i Krumovo registrovan je zemljotres jačine 4,6 stepeni po Rihteru, koji se osetio na području...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.