Papina molitva za žrtve nevremena

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papina molitva za žrtve nevremena

Papa Benedikt XVI odao je danas počast žrtvama zemljotresa u Iranu i poplava u Filipinima i Kini.

 Odao počast žrtvama nevremena

 

Papa je tokom redovne nedeljne molitve izrazio solidarnost sa svima koji trpe posledice tih "razarajućih nesreća', koje su odnele brojne živote, a mnoge stanovnike ostavile povređene i bez krova nad glavom.

 

U dva zemljotresa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << magnitude 6 i 6,2 stepeni, u Iranu je u subotu poginulo više od 200 ljudi, dok je najmanje 1.300 povređeno.

 

Obilne monsunske kiše su na Filipinima prethodnih dana izazvale najveće poplave od 2009. godine, u kojima je stradalo najmanje 66 osoba, a više od 440.000 je primorano na evakuaciju.

 

Istok Kine prošle sedmice pogodio je tajfun, zatvarajući puteve, prekidajući struju i ometajući saobraćaj u jednoj od najnaseljenijih oblasti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.