Oluja i zemljotres pogodili Grčku

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja i zemljotres pogodili Grčku

Snažan vetar pogodio je danas Grčku, zbog čega su vlasti bile primorane da zatvore mnoge škole, brojni trajekti nisu saobraćali, a letovi su odloženi Snažan vetar pogodio je danas Grčku, zbog čega su vlasti bile primorane da zatvore mnoge škole, brojni trajekti nisu saobraćali, a letovi su odloženi. Vetar je čupao drveće koje je padalo na dalekovode u svernom predgrađu Atine, a iz vatrogasne službe kažu da su primili više od 350 poziva da uklone ostatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << drveća. Vlasti u opštini Saronik, u blizini Atine, na ostrvima Zakintos, Tinos, Andros i Mikonos naredili su da škole ostanu zatvorene. Na ostrvu Kefalonija škole su evakuisane zbog šumskog požara koji je rasplamsao snažan vetar, preneo je AP.PROČITAJTE JOŠ: NEVREME U GRČKOJ IZAZVALO HAOS USRED SEZONE: Evakuisani turisti, bujice nose automobile (VIDEO) Vlasti kažu da je odluka doneta iz predostrožnosti, ali da su hitne službe u stanju pripravnosti jer se očekuje pogoršanje vremenskih prilika. Iz Instituta za geodinamiku u međuvremenu su saopštiti da je zemljotres jačine 5,00 stepeni po Rihterovoj skali pogodio jug Grčke. U zemljotresu nije bilo žrtava niti je pričinjena materijalna šteta. Epicentar zemljotresa bio je 245 kilometara jugozapadno od Atine u Pilosu, saopštio je Mediteranski seizmološki centar.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja i zemljotres pogodili Grčku

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2018

Snažan vetar pogodio je danas Grčku, zbog čega su vlasti bile primorane da zatvore mnoge škole, brojni trajekti nisu saobraćali, a letovi su odloženi...Vetar je čupao drveće koje je padalo na dalekovode u predgrađu Atine, a iz vatrogasne službe kažu da su primili više od 350 poziva da uklone...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.