Novi, slabiji zemljotres kod Nevesinja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi, slabiji zemljotres kod Nevesinja

Novi zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihtera potresao je večeras BiH, a epicentar je registrovan na 21 kilometar severoistočno od Nevesinja.

Zemljotres je registrovan u 19.33 sati na dubini od 80 kilometara, prenosi Klix.ba.

Podrhtavanje tla osetilo se i u okolnim mestima, posebno u Mostaru, ali je bilo kratkotrajno i nije predstavljalo značajnu opasnost za građane.

Na području Nevesinja, posle razornog zemljotresa u Draču u Albaniji, skoro svakodnevno se registruju manji potresi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVI ZEMLJOTRES U BIH! Nevesinje u strahu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42

Podrhtavanje tla osetilo se i u okolnim mestima..Novi zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihtera potresao je večeras BiH, a epicentar je registrovan na 21 kilometar severoistočno od Nevesinja..Zemljotres je registrovan u 19.33 sati na dubini od 80 kilometara..., posebno u Mostaru, ali je bilo kratkotrajno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.