Hit na internetu: Crnogorci u Nepalu

Izvor: B92, 06.Maj.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit na internetu: Crnogorci u Nepalu

Kakve veze ima zemljotres u Nepalu s Crnom Gorom, kao i s trenutno jednom od najpopularnijih grupa na Fejsbuku s ovih prostora?

Nakon katastrofalnog zemljotresa u Nepalu, mnoge kompanije širom sveta su se pridružile akciji pomoći ugroženom stanovništvu. Izuzetak nije ni crnogorski operater >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Telekom.

Naime, ovaj operater je omogućio svim svojim korisnicima besplatne pozive iz fiksne i mobilne mreže, ali i besplatne SMS poruke ka Nepalu. Isto tako, roming pozivi iz Nepala ka Crnoj Gori su besplatni.

Nakon što je ovu vest Telekom podelio na Fejsbuku, usledila je gomila duhovitih komentara, a ovo su samo neki od mnogih:

Ubrzo je na Fejsbuku nastala grupa Crnogorci u Nepalu, koja je za kratko vreme dobila preko osam hiljada lajkova.

Ovo su neke od najsmešnijih poruka s tog profila:

- Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti na Nepalu koji slave Djurdjevdan, ovim putem čestitam krsno ime. Oprostite mi što očamah sa čestitkom, kriva je razlika u vremenskoj zoni...

- Imam 3 slave večeras u Katmandu ne znam na koju prvo da odem

- Ne zovite do śutra kumimo ve kapicom, e bismo prilegli malo. Svako dobro!

- Zna li neko kakvo je stanje u Pokhari? Ne javlja mi se brat od tetkine strine,treba neki sir slani iz Pljevalja da mu posaljem.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hit na internetu: Crnogorci u Nepalu

Izvor: Studio B, 06.Maj.2015

Kakve veze ima zemljotres u Nepalu sa Crnom Gorom, kao i sa trenutno jednom od najpopularnijih Fejsbuk grupa sa ovih prostora?..Nakon katastrofalnog zemljotresa u Nepalu, mnoge kompanije širom sveta su se pridružile akciji u pomoći ugroženom stanovništvu. Izuzetak nije ni crnogorski operater Telekom...Naime,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.