Dva zemljotresa na području BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jul.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva zemljotresa na području BiH

Dva zenmljotresa pogodila su u nedelju ujutro područje Bosne i Hercegovine, a potresi su se osetili i u Crnoj Gori, Srbiji i Albaniji. Zemljotres magnitude 4,2 stepena po Rihteru pogodio je nešto posle 9.00 sati područje sedam kilometara od Mramora, između Srebrenika i Tuzle, objavio je portal klix.ba. Kako je navedeno je na sajtu Evromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), potres se desio na dubini od 10 kilometara. Stanovnici Tuzle su portalu klix.ba javili da su se zgrade...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Još jedan snažan zemljotres na granici BiH i Crne Gore

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2019

Još jedan snažan zemljotres jačine 4.2 stepena Rihtera prema mjerenjima Evropskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), pogodio je danas pogranično područje Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.