Domorodac strelama gađao turistu

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domorodac strelama gađao turistu

Policija Papue Nove Gvineje uhapsila je mladića iz domorodačkog plemena koji je strelama ranio turistu sa Novog Zelanda.

Policija Papue Nove Gvineje saopštila je danas da je uhapsila mladića iz lokalnog domorodačkog plemena jer je strelama gadjao turistu sa Novog Zelanda.

Dvadesetosmogodišnji Met Skerih zadobio je ozbiljne povrede letujući krajem juna u udaljenom distriktu Nort Flaj. On se odmarao na obali reke kada ga je strelama napao maloletnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pogodivši ga u stomak i grudi.

Snažan zemljotres pogodio Papuu Novu Gvineju

Stradali svi putnici aviona kompanije "Erlajnz PNG"

Policija Papue Nove Gvineje saopštila da je uhapsila 19-godišnjeg Frensisa Neobija koji je optužen za pokušaj ubistva. Mladić koji je od ranije poznat kao "problematičan", priznao je da je gadjao Novozelandjanina.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.