Brnabić uputila saučešće predsedniku i narodu Meksika

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić uputila saučešće predsedniku i narodu Meksika

Stravičan zemljotres je pogodio Meksiko, stradalo je 226 osoba.

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić uputila je telegram saučešća predsedniku Meksika Enrikeu Penji Nijeti, povodom razornog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.

"Duboko nas je potresla vest o razornom zemljotresu koji je pogodio Vašu zemlju, u kojem je veliki broj ljudi stradao i izgubio svoje domove.

U ime Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Republike Srbije i svoje lično, svim povređenima želim brz oporavak i miran povratak porodicama.

Građani Srbije saučestvuju u bolu sa prijateljskim narodom Meksika.

Molim Vas da građanima Meksika prenesete izraze saućešća i najdublje solidarnosti", navela je Brnabić u telegramu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Najmanje 21 dete je poginulo kada se u Meksiko Sitiju srušila osnovna škola pošto je grad potresao razoran zemljotres jačine 7,1 stepeni Rihterove skale, saopštili su danas zvaničnici.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić uputio saučešće predsedniku i narodu Meksika

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017

U stravičnom zemljotresu stradalo je 226 osoba...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Meksika Enrikeu Penji Nijetu povodom žrtava snažnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju...U telegramu se navodi:..„Sa tugom smo primili vest da je Vašu zemlju ponovo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.