Tadić: Država će brzo reagovati

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Država će brzo reagovati

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Kraljevu da će država brzo reagovati i dostaviti gradjevinski materijal iz robnih rezervi za sanaciju štete načinjene u zemljotresu koji je rano jutros pogodio taj grad i okolinu.

Predsednik Srbije je odao priznanje pripadnicima specijalne jedinice MUP-a Srbije koji su stigli odmah po zemljotresu kako bi raščišćavali ruševine, kao i gradjanima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji su pokazali visoku svest i održali red i mir u gradu.

Tadić je takodje istakao da su lideri političkih stranaka ostavili po strani stranačke razlike i pokazali solidarnost sa stradalima.

Obradović: Škole ne rade

Cvetković: Stiže pomoć

Voda u Kraljevu nije za upotrebu

Tadić se novinarima i okupljenim gradjanima obratio po obilasku naselja Higijenski zavod, gde se sastao sa gradonačelnikom Ljubišom Simovićem i predstavnicima Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, koji su ga upoznali sa situacijom u Kraljevu.

Sa predsednikom je njegov partijski zamenik u DS-u Dušan Petrović.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Boris Tadić,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić:Država će pomoći obnovu Kraljeva

Izvor: TV Avala, 03.Nov.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je da će država u najskorije vreme pomoći obnovu objekata oštećenih u sinoćnjem zemljotresu koji je pogodio širu okolinu Kraljeva.

Nastavak na TV Avala...

Pružio je ruku i nestao pod ruševinama

Izvor: Blic, 03.Nov.2010

Natalija(67) i Siniša(67) Tašić iz kraljevačkog naselja Grdica su poginuli, a najmanje 100 osoba je teže ili lakše povređeno u zemljotresu koji je danas pogodio Kraljevo i okolinu sat i 58 minuta iza ponoći. Posle prvog udara koji, je kako saopštavaju seizmolozi imao snagu od 5,4 stepena po...

Nastavak na Blic...

TADIĆ RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA KRALJEVA

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010

KRALJEVO - Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je da će država u najskorije vreme pomoći obnovu objekata oštećenih u sinoćnjem zemljotresu koji je pogodio širu okolinu Kraljeva..Predsednik Tadić je prilikom obilaska teško oštećenog Zavoda za javno zdravlje u naselju Higijenski zavod istakao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.