U prodaji je 741. broj magazina “STORY”!

Izvor: Story, 17.Dec.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji je 741. broj magazina “STORY”!

Aktuelno 12. Nataša Ninković Grešila sam na svim poljima 18. Zoom Dženifer Lopez 20. Stana Katić Uzbuđenje u mom braku ne prestaje 22. Zdravko Čolić Nedostaje mi vreme za porodicu 26. Zoom Ilija Bozoljac 28. Emina Jahović Ne razmišljam o pomirenju sa Sadetinom 31. Zoom Kejt Midlton 32. Švedske princeze Glamur na dodeli Nobelovih nagrada ... The post U prodaji je 741. broj magazina “STORY”! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Intimna ispovest za magazin “Story” – Nataša Ninković: Grešila sam na svim poljima

Izvor: Story, 18.Dec.2019, 10:32

Da je život odlučio da je pošalje na neke drugačije putanje, možda bi se glumica Nataša Ninković (47) danas bavila medicinom ili stomatologijom. Od takvih ideja odustala je kada je kao vrlo mlada postigla uspeh na prestižnom Festivalu amaterskih pozorišta, gde je njeno glumačko umeće zadivilo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.