Tatinim stopama: Čolina ćerka postaje pevačica?

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatinim stopama: Čolina ćerka postaje pevačica?

Zdravko Čolić već decenijama važi za najveću zvezdu na ovim prostorima, a pevačevu popularnost možda nasledi i njegova ćerka.
Čola je izjavio da njegova starija ćerka Una Zvezdana voli da izlazi i mašta o tome da postane poznata. Četrnaestogodišnja devojčica već ima iskustva sa šou biznisom, budući da se pojavila u spotu svog oca za pesmu Esma.
“Okej je Una, dobro uči, ali malo i popušta sa gradivom… I tata je tako. Izlazi ona već uveliko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali ne može duže bez roditelja, takvo je vreme. Obožava klubove, a volela bi da postane poznata, sad je tom dobu kad sve njene drugarice žele isto, šta ćemo”,  rekao je Čola a da li će tatina mezimica krenuti njegovim stopama i izgraditi pevačku karijeru, ostaje da vidimo.

Una bi se na taj način pridružila Nikoliji Jovanović, Mariji Šerifović, Ildi Šaulić i ostalim pevačicama čiji su roditelji muzičke zvezde, prenosi tracara.com.
Čola pored Une ima još jednu ćerku, devetogodišnju Laru.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tatinim stopama: Čolina ćerka postaje pevačica?

Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2015

Zdravko Čolić već decenijama važi za najveću zvezdu na ovim prostorima, a pevačevu popularnost možda nasledi i njegova ćerka...Čola je izjavio da njegova starija ćerka Una Zvezdana voli da izlazi i mašta o tome da postane poznata. Četrnaestogodišnja devojčica već ima iskustva sa šou biznisom,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.