Scandal! otkriva gde je Čola danas otputovao!

Izvor: Svet, 09.Nov.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scandal! otkriva gde je Čola danas otputovao!

Ekipa SCANDAL! – a, najtiražnijeg taboida u regionu, danas je na aerodromu Nikola Tesla uhvatila Zdravka Čolića. Kada smo ga sreli iskoristili smo priliku i da na kratko popričamo sa Čolom. On nam je otkrio da je danas otputovao za Sarajevo kako bi najavio veliki koncert u Zetri 29. novembra. Čola je za SCANDAL! ispričao i šta će još raditi u Sarajevu, a pitali smo ga i o koncertu u Beogradu 12. decembra ove godine.
Šta je Čola sve ispričao pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u ekskluzivnom intervjuu OVDE!
A šta se Čoli sve dešavalo na aerodromu pročitajte u jednom od narednih brojeva SCANDAL! -a!
A u SCANDAL! – u koji je u prodaji od 10. novembra pročitajte sve o najnovijem estradnom ratu velikih zvezda i zbog čega su pljuštale prozivke i uvrede. SCANDAL! na svim kioscima!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.