Rozga, Cetinski i Čolić pevaju u Novom Bečeju

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozga, Cetinski i Čolić pevaju u Novom Bečeju

U Novom Bečeju, na najvećoj vojvođanskoj manifestaciji, Velikogospojinskim danima, u petak 24. avgusta nastupa popularna splitska pevačica, Jelena Rozga.

- Nastupala sam u Srbiji i u Vojvodini kao članica grupe „Magazin“, ali prvi put ću pevati na ovoj manifestaciji za koju moj menadžer Saša Đorđević kaže da je sjajna fešta. Drago mi je što sam ove godine i ja deo toga – kaže Jelena.
Novobečejci i njihovi gosti uživaće u petak i u hitovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Tonija Cetinskog, a za subotu je zakazan koncert grupe „Van Gog“. U nedelju 26. avgusta nastupa Zdravko Čolić, čijim koncertom se zatvaraju Velikogospojinski dani.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Saša Đorđević

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.