Izvor: Blic, 19.Jan.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je ROĐENI brat Zdravka Čolića koji drži ćevabdžinicu u Beogradu!

Jedan od najboljih pevača današnjice Zdravko Čolić ima rođenog brata Dragana koji se retko pojavljuje u javnosti. I dok Zdravkov posao podrazumeva česta gostovanja, slikanje i intervjue, brat Dragan je potpuno izvan svega toga, jer ovaj Sarajlija u Beogradu drži ćevabdžinicu.

Čola je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji.

- Oni su sve učinili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici - rekao je ranije Čola za "Stori".

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

- Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica - rekao je Čola. Još fotografija brata Zdravka Čolića, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je ROĐENI BRAT Zdravka Čolića! Šta kažete - BAŠ LIČI! A tek da čujete ČIME SE BAVI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2018

Retko se pojavljuje u javnosti...Pop zvezda Zdravko Čolić ima rođenog brata koji se zove Dragan, i koji se retko pojavljuje u javnosti...Milica je skočila sa 11. sprata da je ne bi silovali: Njene POSLEDNJE reči još uvek LEDE KRV u žilama!..Čolin posao podrazumeva česta gostovanja, slikanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.