Lokica otkrila zašto ne priča sa Čolom

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokica otkrila zašto ne priča sa Čolom

Lokica Stefanović, koreograf, pedagog i igračica, koju ovih dana gledamo u žiriju šoua "Više od igre" otkrila je da danas nije u kontaktu sa Zdravkom Čolićem, kojeg je šratila na koncertima dugi niz godina.

Lokica kaže da je Čola prestao da razgovara sa njom jer je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" reditelja Jovana Ristića Rice rekla da "Zdravko nije talentovan za igru".

- Kako je film bio o životu Zdravka Čolića, Rica mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekao da su svi, počev od prijatelja, preko kolega do učiteljice, toliko "ušećerili" izjave o pjevaču, te da ja kažem ono što svi vide - da Čola nije talentovan za igru. I ja u kameru kažem kako Zdravko nije talentovan za igru, ali da se radom i trudom uklopio sa nama i da se na koncertima vidi rezultat tog rada. Međutim, ništa poslije tog "ali" nije vrijedilo. Tom izjavom sam ga, u stvari, izvadila, a on se naljutio namrtvo, mada mi je bio kao mlađi brat. Žao mi je što nije malo talentovaniji za igru, ali je napravio čuda božja svojim glasom - izjavila je Lokica za beogradske medije.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.