Čola peva pred 70.000 fanova na Ušću

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola peva pred 70.000 fanova na Ušću

BEOGRAD - Spektakularni koncert popularnog pevača Zdravka Čolića počeo je večeras na Ušću sa malim zakašnjenjem, a "Sinoć nisi bila tu" prva je pesma koju je otpevao za svoje verne fanove.

21.38 Na koncert je sa malim zakašnjenjem stigao i predsednik Srbije Boris Tadić u pratnji obezbeđenja.

Zbrka oko TV prenosa

Čolin koncert direktno prenosi RTS, što je malo iznenađenje s obzirom da smo za prenos saznali tek tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večeri. Sa druge strane, TV "Prva" je najavila veče sa Zdravko Čolićem a trenutno emituje snimak Čolinog velikog koncerta iz 2007.

21.28 Praćen ovacijama, Zdravko Čolić izašao je na binu i počeo koncert pesmom "Sinoć nisi bila tu".

Prema nezvaničnim informacijama, njegovom koncertu na Ušću prisustvuje oko 70.000 ljudi.

21.10 Veliki broj ushićenih Čolinih fanova u kolonama preko Brankovog mosta pristiže na koncert popularnog Sarajlije.

Među poznatim ličnostima koje čekaju početak koncerta su i Ivica Dačić, Jelena Trivan, Mlađan Dinkić, Katarina Rebrača i mnogi drugi.

20.15 Na prilazima Ušću se uoči večerašnjeg koncerta Zdravka Čolića strvaraju gužve i kolone vozila i pešaka.

Ovim koncertom Čolić obeležava 40 godina karijere. Poslednji veliki koncert imao je na beogradskom stadionu ''Marakana'' u junu 2007. pred oko 70.000 ljudi.

Povezane vesti: Zdravko Čolić za "Blic": Svi moji prijatelji biće u publici Čola na bini širokoj 50 metara Zdravko Čolić: Trčim pored Palićkog jezera Rasprodate tribine za Čolu "Blic" vas vodi na Čolu
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.