Čola: Čuvam ženu i decu od javnosti

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola: Čuvam ženu i decu od javnosti

Zdravko Čolić održao je za vikend koncert u Berlinu i još jednom dokazao da je neprolazna zvezda. Iako smo upućeni u njegov profesionalni život, muzička legenda ne deli sa javnošću priče iz svoje kuće, te tako ni informacije o svojim ćerkama. Ipak, u izjavi za "Vesti" spomenuo je svoje mezimice...

Iako nerado priča o privatnom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zdravko Čolić otkrio je da su njegove ćerke, devetogodišnja Una i petogodišnja Lara nasledile njegov talenat, naročito mlađa. On, međutim, smatra da "deci treba dati neko muzičko obrazovanje", a onda "čekati i posmatrati kako će taj talenat da se razvija". Čola je spomenuo i da "nije vaspitan da se javno pokazuje sa svojom porodicom":

[tbleft=Dragana Mirković i Čola zajedno pevaju u Frankfurtu

Anđa i Bred usvojili devojčicu iz Meksika

Čola na Ušću u junu]

- Nije da neću da se slikam sa ženom i decom, ali nemam potrebu da se pojavljujem na naslovnim stranama novina na takav način. Naravno, ne mogu uvek da se izbegnu javna mesta gde možeš da budeš meta paparaca, ali zato mogu da se trudim da poštedim najbliže. To javno pokazivanje i slikanje po svaku cenu, to nemam u svom vaspitanju. Možda je moje odrastanje u Sarajevu na to uticalo, jer svi koji su se tamo eksponirali bili su kažnjavani od lokalnog življa, tako da je moguće da tu ima neke genetske i geografske priče - rekao je pevač.

(Vesti)
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.