Aca Lukas: Marakana će 8. juna biti krcata!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Marakana će 8. juna biti krcata!

Posle Zdravka Čolića i Cece – Aca Lukas. Folk as će održati svoj jubilarni, deseti beogradski koncert 8. јuna na stadionu Crvene zvezde i tako ispuniti svoj dečački san, ali i obećanje koje je dao na prethodnom, rođendanskom koncertu u Kombank Areni.

Ulaznice su već puštene u pretprodaju preko Eventim mreže, koštaju od >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 500 do 1.100 dinara. Aca i njegov menadžer Saša Mirković u ime kuće Beoton, zajednički poručuju da će „najveći stadion biti krcat“, kao dokaz pominju da već postoji trebovanje za čak 25.000 karata i podsećaju da je u Areni 2010, na tri koncerta, bilo ukupno čak 75.000 ljudi. Sky Music će se pobrinuti za, kako najavljuju, vrhunsko i isključivo domaće ozvučenje i kompletnu produkciju, a bina će se nalaziti na južnoj strani, da ne bi dolazilo do zagušenja u tunelu prilikom ulaska. Koncert će svojim kamerama snimiti Beoton i onda dati televiziji koja ponudi najbolje uslove, a live streaming će biti preko interneta isključivo u audio varijanti. Lukas je počeo obraćanje novinarima odgovarajući na pitanje da li je u svemu presudno to što je veliki zvezdaš: -Najveći sam zvezdaš, ali ne bih to potencirao, jer na moje koncerte dolaze i partizanovci. Volim Crvenu zvezdu ali nikoga ne mrzim. Pripreme za ovo teku odavno, nekoliko godina planiramo Marakanu. Koncert će dugo trajati, možda od nekih pesama napravimo „medli“ da bi se čulo što više toga. Pojedine moje kolege sa dugim karijerama greše kad u prvi plan stave ono što je snimljeno u poslednje vreme misleći da su to aktuelni hitovi – publika želi da čuje i pesme od pre 15, 20 godina sa kojima smo postali popularni. Acu će, kao i uvek, na sceni pratiti Folk House Band. -Tu sam ja, tu je njih pet, i prateći vokali. Nemam nikakve igračice, skakačice.. Što se bine tiče, ja sam za rokenrol varijantu – da mogu da trčim levo, desno, napred i da se ne saplićem o praktikable, kojekakve stepenice...Gosti ? -Biće, verovatno, Anna Vissi, što je ogično pošto ćemo snimiti duet. Za ostale – videćemo. Uvek se u ovakvim situacijama postavljalo pitnje – kako zaštititi travu ? -Pokrićemo je na najmoderniji način, ne sme da se pokvari. Šta posle jednog ovakvog koncerta, bez konkurencije najvećeg u karijeri ? -Možda opet Marakana, možda ponovo budem slavio rođendan 3. novembra u Areni... Nisam od onih koji, posle jednog velikog koncerta, čekaju sedam, osam godina da napune baterije. SAŠA MIRKOVIĆ: I JA SAM OSTVARIO SNOVE Svoj san koncertom na Marakani neće ispuniti samo Lukas, već i Saša Mirković. Poznatom menadžeru će, tačnije, to biti ostvarenje drugog sna. -Prvo sam želeo da sa pevačem sa kojim profesionalno sarađujem osvojim Evroviziju, to mi se desilo 2007, a drugo - da organizujem koncert na stadionu Crvene zvezde. Ovo je veliki izazov iz mnogo razloga. Imali smo dosta koncerata u Kombank Areni i svaki put publike je sve više, jer sa prethodnog koncerta ode zadovoljna. Zato će 8. juna Marakana biti prepuna, nemam nikakve sumnje.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Ceca

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Aca Lukas: Marakana će biti prepuna!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2013, 08:33

Za Acin koncert 8. juna vlada ogromno interesovanje, rezervisano 25.000 ulaznica, a karte sada koštaju od 500 do 1.100 dinara..Biće prava fešta...Aca Lukas je s producentskom kućom „Beoton“ zakazao svoj jubilarni 10. beogradski koncert za 8. jun na Marakani, najvećem srpskom stadionu...- Ja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.