Spasilac Mendeš preuzima stvari, Ikardi na Pirinejima?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spasilac" Mendeš preuzima stvari, Ikardi na Pirinejima?

Brojimo sitno do kraja prelaznog roka.

Saga oko ostanka Maura Ikardija nikako da se završi. Obe strane su iskopale ratne sekire, sve je počelo pretnjom Argentinca kako će podneti tužbu protiv Intera za vršenje mobinga. Čelnici sa "Meace" su ubrzo odgovorili na ove tvrdnje, prema njima napadač nema podlogu za pomenute tvrdnje.

Španski mediji prenose danas, da je Žorže Mendeš stigao u Valensiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi sredio dva posla.

Prvi je oko prelaska Rodriga u Atletiko Madrid. "Jorgandžije" prepuštaju Nikolu Kalinića Romi, videćemo da li bi izvesni dolazak Španca značio i manju minutažu za Šaponjića.

Drugi posao jeste Mauro Ikardi!

Navodno su "slepi miševi" zainteresovani za Argentinca kao vođu navale. Doveden je Maksi Gomez iz Selte Vigo, ali su u prva dva gola napadači Valensije postigli tek jedan gol osvojivši jedan bod.

Sada je pitanje formule po kojoj bi Inter pustio svog nekadašnjeg kapitena, u pitanju su sati do zatvaranja letnje pijace. Ostaje da se vidi da li Mendeš može izvesti čudo i zadovolji apetite svih uključenih strana.-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.