MUŽ TERA VIKI MILJKOVIĆ DA NOSI MINIĆE!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ TERA VIKI MILJKOVIĆ DA NOSI MINIĆE!

Kao tinejdžeri. Violeta Miljković kaže da njen suprug Dragan Tašković obožava da je gleda u seksi izdanju! Za razliku od većine muževa u Srbiji koji su „klasični Balkanci“, Taške voli kada je njegova supruga izazovno obučena.

Kao tinejdžeri.

Violeta Miljković kaže da njen suprug Dragan Tašković obožava da je gleda u seksi izdanju! Za razliku od većine muževa u Srbiji koji su „klasični Balkanci“, Taške voli kada je njegova supruga izazovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obučena.

- Taške je oduševljen kako izgledam, posebno ovih dana. Od silne jurnjave, nikad ne stižem da se ugojim! Ali, Tašketu se ovakva sviđam i sav se topi što ima zgodnu, mršavu ženu. Stalno me tera da nosim seksi stvari, jer mu se dopada kako mi stoje. Zbog njega nosim miniće, uske, kratke haljinice i slične seksi stvarčice! - rekla je pevačica za portal Pulsonline i dodala da ovih dana uživa sa suprugom u Miločeru, gde par ima stan na obali mora, i da se Taške i ona ponovo zaljubljuju jedno u drugo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viki Miljković: Muž me tera da nosim miniće i seksi stvarčice!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2011

Violeta Miljković kaže da njen suprug Dragan Tašković obožava da je gleda u seksi izdanju! Za razliku od većine muževa u Srbiji koji su „klasični Balkanci“, Taške voli kada je njegova supruga izazovno obučena. - Taške je oduševljen kako izgledam, posebno ovih dana. Od silne jurnjave,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.