Utopio se dečak u jezeru Sovinac kod Negotina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se dečak u jezeru Sovinac kod Negotina

ZAJEČAR - Maloletni M.N. (17) iz sela Račka u opštini Negotin, utopio se u jezeru Sovinac nedaleko od tog grada, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Zaječaru, nestanak M.N. u vodi jezera policiji je prijavljen u sredu u 17.30.

Njegovi prijatelji su rekli policiji da se dečak nalazio nekoliko metara od obale, i da je u jednom momentu potonuo, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izronio, počeo da maše rukama i zatim ponovo potonuo.

Svi pokušaji prijatelja da ga izvuku iz vode nisu dali rezultata, a zaječarska policija i žandarmerija još uvek pretražuju jezero u potrazi za nastradalim.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.