UŽAS u Knjaževcu: UBIJENE dve osobe, a još dve ranjene!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Knjaževcu: UBIJENE dve osobe, a još dve ranjene!

U porodičnoj tragediji u Knjaževcu hicima iz puške ubijene su dve i teško ranjene još dve osobe, javili su mediji.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Jedna osoba je preminula na licu mesta, a druga u bolnici nakon što je u njih pucao iz puške za sada neimenovani muškarac, prenosi Kurir.

Tom prilikom su još dve osobe zadobile teže telesne povrede.

U Policijskoj upravi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zaječaru kažu da je napadač prvo pobegao sa mesta zločina, ali je brzom intervencijom policije ubrzo pronađen i uhapšen.

RTS javlja da je policija uhapsila N. R. (63).

Od zadobijenih povreda u dvorištu porodične kuće odmah je preminuo J. A. (38), dok je I. R. (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici. Ranjeni su devojka (20) i B.R. (15).

Ubijeni su inače zet i unuk osumnjičenog N. R., dok su njegova snaja i unuk B. R. sa teškim povredama prevezeni u bolnicu.

N. R. je nakon ubistva navodno bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila, prenosi RTS.

Novi masakr: Da li Srbija postaje Amerika?! VIDEO

U njegovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje, a zločinu je prethodila porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mesta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.