Pokušao da siluje maloletnicu u Boljevcu

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da siluje maloletnicu u Boljevcu

Policija iz Boljevca podnela je prijavu protiv D.T. (31) iz Gamzigradske banje nedaleko od Zaječara zbog sumnje da je pokušao u selu Osnić, novembra prošle godine, da siluje maloletnicu staru 12 godina. On je tada sačekao maloletnicu na putu kojim ide u školu i više puta pokušao obljubu nad njom.

Kako saznajemo u tome nije uspeo, jer nije mogao da dostigne erekciju. Njemu se stavlja na teret i da je od devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzeo više predmeta.

Devojčica je tada uspela da pobegne a napasnik je u međuvremenu svoju odeću spalio kako bi prikrio tragove, a stvari koje je uzeo od devojčice ostavio na putu u blizini njene kuće.

Nešto nakon toga, on je prsten, minđuše, telefon i čarape koje je oteo od maloletnice odneo kod jedne vračare kako bi mu te stvari prebajala i kako bi se devojčica zaljubila u njega.

Intenzivnim radom policije rasvetljeno je krivično delo silovanje na štetu deteta i otkriven je izvršioc. Kako saznajemo policija je pronašla stvari maloletnice a D.T. se juče sam prijavio u policiju.

Na saslušanju je rekao da nije imao nameru da siluje devojčicu već da je ona dobrovoljno pristala da ima odnos sa njim.

Po odobrenju višeg javnog tužioca iz Zaječara, D.T. je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Siledžija od vračare tražio da omađija žrtvu da se zaljubi!

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2014

Policija je uhapsila D. T. (31), iz Gamzigradske banje kod Zaječara, koji je novembra prošle godine, u boljevačkom selu Osnić pokušao da siluje devojčicu od 12 godina. Ali, nakon što u tome nije uspeo, njene čarape, minđuše, prsten i telefon koje jeuzeo, odneo je kod jedne vračare i tražio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.