Pijani Nišlija ukrao kamion pun mleka

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Nišlija ukrao kamion pun mleka

NIŠ - Dvadesetčetvorogodišnjak u teško alkoholisanom stanju iskoristio je trenutak nepažnje radnika mlekare, i sa benzinske pumpe ukrao kamion pun robe. Posle samo nekoliko kilometara, dok mu je policija bila za petama, sleteo je u jarak i potpuno uništio vozilo. Vozač mlekare je u subotu rano ujutro, nešto pre četiri sata, vozeći već predviđenom maršrutom stao da natoči gorivo na pumpi koja se nalazi na magistralnom putu Niš - >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zaječar. Dok je plaćao, lopov je iskoristio priliku jer je primetio da su ključevi ostali u bravi i pokrenuo kamion. - Prodavac na pumpi mi je skrenuo pažnju da mi se vozilo kreće pa sam pozvao policiju, posle čega smo svi krenuli za lopovom - kaže Ivan Todorović, vozač kamiona. Da li zbog toga što je imao 1,87 promila alkohola u krvi, koliko je policija alkotestiranjem "maleroznog" kradljivca utvrdila kasnije, ili zbog panike od policijske potere, posle samo nekoliko kilometara, na ulazu u selu Matejevac kradljivac je kamionom sleteo s puta, prevrnuo se i skoro uništio vozilo. Radnici mlekare ističu da je šteta velika, jer samo kamion vredi oko 15.000 evra, a u njemu je u trenutku udesa bilo oko 4 tone robe.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan ukrao i uništio kamion pun mlečnih proizvoda

Izvor: B92, 07.Feb.2016

Niš -- Mladić (24) u teško alkoholisanom stanju iskoristio je trenutak nepažnje radnika mlekare, i sa benzinske pumpe ukrao kamion pun robe, pišu “Večernje novosti”...Posle samo nekoliko kilometara, dok mu je policija bila za petama, sleteo je u jarak i potpuno uništio vozilo...Vozač mlekare...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.