Nisam podnosio što ima momka pa sam je ubio

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam podnosio što ima momka pa sam je ubio

Bio sam zaljubljen u Draganu i nisam mogao da podnesem to što ima momka! Zato sam je ubio! Ovo je u ponedeljak, pre izricanja prvostepene presude u Višem sudu u Zaječaru, kojom je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva Dragane Ćirić (18), učenice Srednje ekonomske škole u Zaječaru, izjavio ubica Čedomir Đurić (67), iz ovdašnjeg sela Salaš. Ubistvo, koje je zgranulo Srbiju, tako je dobilo svoj sudski epilog. Podsetimo, Đurić je Ćirićevu kolima sačekao kada je ona izašla iz škole. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pozvao ju je da uđe u auto, a devojka je, budući da mu je verovala jer su bili komšije, ušla. Međutim, na putu do sela starac je zaustavio kola. Pokušao je da poljubi Draganu, ali se ona opirala. To je Đurića toliko razbesnelo da ju je brutalno prebio. Omamljenoj devojci je u usta, potom, sipao sonu kiselinu, a onda je - zadavio!POSLEDNjA PORUKA DEČKU Milan Mitić (23), Draganin momak, kazao je da se poslednji put čuo sa svojom devojkom 8. decembra prošle godine, nakon što su se njoj završili časovi. - Kazala mi je da će malo da se odmori, pa da posle toga ide da ruča. Nakon toga poslala mi je jednu poruku u kojoj je pisalo: "Jedino moje, poljubac". Posle toga joj se izgubio svaki trag - govorio je Milan. - Uporno sam je zvao, ali bila je nedostupna. Predveče me je pozvala njena cimerka da me pita gde je Dragana. Odmah sam otišao kod njenih roditelja i svi zajedno smo otišli u Zaječar, gde smo u policiji i prijavili njen nestanak. Do poslednjeg trenutka sam se nadao da je moja devojka živa. Stručnjaci koji su radili obdukciju bili su zgroženi prizorom, pošto je ta supstanca bukvalno pojela unutrašnje organe devojke. Čedomir je, pošto su mu predočili rezultate obdukcije, priznao da je Dragani sipao sonu kiselinu u usta, jer je bio iznerviran time što ga je ogrebala po licu dok ju je tukao u automobilu. Istraga je pokazala da je tinejdžerka 8. decembra prošle godine izašla iz internata u Zaječaru, u kome živi, i pošla da se nađe sa prijateljicom. Ali, na putu u centru Zaječara presreo ju je Đurić i naterao da uđe u automobil. Čedomir, koji nije poznat policiji odranije, povezao je devojku ka Salašu. U toku vožnje su se posvađali, Čedomir je zaustavio vozilo i počeo da je tuče, a zatim i davi. U jednom trenutku devojka je prestala da daje znake života. Đurić je tada Draganino telo odvezao do jezera u ataru sela Glogovica i bacio ga u vodu, gde je leš i pronađen. Slučaj je rešen pomoću bezbednosnih kamera, ali je i u Đurićevom autu policija pronašla tragove koji su ukazivali da je on ubica. Pritisnut dokazima, starac je, mada je u početku negirao, na kraju, ipak, priznao ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, Đurić je, navodno, imao dogovor sa Draganom da ona brine o njemu i njegovoj supruzi u zamenu za nasledstvo. Đurić je, međutim, priznao da je devojku ubio zbog neuzvraćene ljubavi. U selu Salaš meštani su bili zgroženi. Kazali su nam da su često viđali Čedomira i Draganu, kao i da im je ona pomagala.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

40 godina zatvora zbog brutalnog ubistva devojke

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Čedomir Đurić (67) je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva 18-godišnje Dragane Ćirić, javljaju “Večernje novosti“...Prema navodima beogradskog lista, Đurić je pre izricanja presude pred Višem sudu u Zaječaru rekao da je bio zaljubljen u Draganu i da je izvršio ubistvo jer nije mogao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.