Ministarstvo odbrane: Obuka vojnih obveznika u septembru

Izvor: Studio B, 13.Avg.2010, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo odbrane: Obuka vojnih obveznika u septembru

Vojni obveznici iz Beograda, Valjeva i Niša u septembru će biti pozvani na obuku, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

U saopštenju je navedeno da je za 4. septembar planirano pozivanje vojnih obveznika iz opštine Novi Beograd.

Vojni obveznici iz Valjeva biće pozivani 11, 18, 23. i 24. septembra, dok je u Regionalnom centru u Nišu planirano da vojni obveznici iz Zaječara i Bora budu pozvani 18. septembra, a iz opštine Vranje 24. septembra.

Vojni obveznici iz opština: Medijana, Palilula, Niška Banja, Blace i Kruševac biće pozvani na obuku 25. septembra, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

OBUKA VOJNIKA U SEPTEMBRU

Izvor: Kurir, 14.Avg.2010, 09:43

BEOGRAD - Vojni obveznici iz Beograda, Valjeva i Niša u septembru će biti pozvani na obuku, saopštilo je juče Ministarstvo odbrane Srbije, prenosi Beta...U saopštenju je navedeno da je za 4. septembar planirano pozivanje vojnih obveznika iz opštine Novi Beograd. Vojni obveznici iz Valjeva biće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.