Martina sloboda koštala 15.000 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martina sloboda koštala 15.000 evra

Najbolja igračica Španije, tamnoputa Marta Mange Gonzales (28) u redove osvajača duple krune Zaječara stigla je kao slobodna igračica. Naravno, da je imala obeštećenje, teško da bi je čelnici kluba doveli u grad na Timoku.

Ipak, nova Amazonka je morala da zavuče ruku u džep ne bi li čistih papira stigla u Zaječar, pošto je imala još dve godine važećeg ugovora sa danskim Esbjergom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Martin bivši klub izdao je zvanično saopštenje o rastanku sa bekom univerzalcem posle četiri sezone, dok danski mediji navode da je Špankinja morala da plati 15.000 evra kako bi se preselila u redove Amazonki.
Jedan od uslova Esbjerga kako bi je pustio bio je i da ne sme da pređe u ni jedan drugi danski klub.
Sve se oteglo, pa smo srećni što je Marta našla klub u kome će da nastavi karijeru, kao i što se vratio mir u naše redove. Dogovorili smo se sa njenim advokatom Peterom Gerkenom, isplaćena nam je mala kompenzacija – kazao je predsednik Esbjerga Bjarne Pedersen.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.