Marihuanu krio u teglama za zimnicu

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marihuanu krio u teglama za zimnicu

Zaječarska policija uhapsila je N.N. (32) iz okoline Knjaževca zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa njegove kuće pronašla 18 tegli i jednu kesu sa marihuanom, a u njegovom rancu sušenu marihuanu u teglici.

Ukipna težina otkrivenog narkotika je 1,2 kilograma.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sporoveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U NEGOTINU Krio marihuanu u kući

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 12:02

Zaječarska i negotinska policija su zajedničkom akcijom uhapsili A.B. (26) iz okoline Negotina zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla sakrivenu marihuanu, ukupne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.