Kako zaposliti što više studenata?

Izvor: Studnel.com, 24.Apr.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zaposliti što više studenata?

Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju radionici kompanije CRH Srbija koja, putem svog programa zapošljavanja Talent Pool, želi da zaposli što više mladih Nišlija. Radionica će mladim ljudima pružiti priliku da saznaju detalje o tome kako da se zaposle u ovoj kompaniji i kako da se pripreme i prijave za program Talent Pool.
Osim u Nišu, projekat će se realizovati u Zaječaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Valjevu, Kraljevu, Šapcu, Užicu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu i Beogradu. Na ovaj način će okupiti oko 600 mladih ljudi između 18 i 27 godina, koji žele da budu lideri i da ličnim i profesionalnim usavršavanjem rade na poboljšanju svojih zajednica.
Ova organizacija će dovesti predavače koji su pronašli način da se sa problemima izbore i pokrenu pozitivne promene. Na ovaj način će se motivisati svi zainteresovani proaktivni mladi ljudi, studenti da ne budu samo nemi posmatrači i da shvate značaj preuzimanja aktivne uloge u rešavanju aktuelnih problema u svojim zajednicama.
Više informacija o prijavljivanju, kao i o projektu možete naći na sajtu organizacije AIESEC.

novi lideriaiesec organizacijaprojekatradionice
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.