Kako su uhapšeni policajci, funkcioneri...(VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Apr.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su uhapšeni policajci, funkcioneri...(VIDEO)

U nastavku hapšenja zbog korupcije u državnoj službi danas je uhapšeno 49 osoba.

Foto: printscreen/MUP

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u okviru

U današnjoj akciji "Skener 2"  u više gradova u Srbiji uhapšeno 49 osoba osumnjičenih da su od 2007. godine  do danas počinile više koruptivnih krivičnih dela.

Akcija je sprovedena u više gradova u Srbiji - Beogradu, Novom Sadu,  Pančevu, Boru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zaječaru, Jagodini, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu, Somboru, Kikindi i Zrenjaninu.

Izvor: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je istakao da je počinjenim krivičnim delima, koja se pretežno odnose na  zloupotrebu službenog položaja u državnim organima, budžet Republike Srbije, Autonomne  pokrajine Vojvodine, više opština, privrednih subjekata i fizičkih lica oštećen za oko  7,6 miliona evra.

Prema njegovim rečima, među uhapšenima se nalaze rukovodioci i zaposleni u poreskoj  upravi, nekadašnjem Ministarstvu zaštite životne sredine i prostornog planiranja ,  funkcioneri lokalnih samouprava, zaposleni u više javnih preduzeća "Elektro –  privredi Srbije“, "Poštama Srbije", "Elektrokosmetu."

Ministar je dodao da je među uhapšenima i 12 saobraćajnih policajaca, osumnjičenih da su  počinili krivična dela iz oblasti primanja mita, kao i da je krivična prijava u redovnom  postupku podneta protiv 25 osoba, dok se za dvoje osumnjičenih traga.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 12 policajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2016

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su sedam policajaca u Jagodini i pet u Kraljevu zbog sumnje da su primali mito i zloupotrebili službeni položaj, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhapšeni jagodinski policajci A.B., N.Z., S.G., G.V., N.S., S.G., i B.L. i zaposleni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.