Izbola prijateljicu, dobila 15 godina

Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbola prijateljicu, dobila 15 godina

Viši sud u Zaječaru izrekao nepravosnažnu presudu Marini Savić (35) zbog ubistva Mirjane Kostić (49). Nesrećna žena ubijena sa više od 30 udaraca kuhinjskim nožem, a zatim izgorela u požaru MARINA Savić (35) oglašena je krivom zbog ubistva svoje prijateljice Mirjane Kostić (49) i u Višem sudu u Zaječaru nepravosnažno osuđena na 15 godina zatvora. Kako je ustanovljeno, ona je, u aprilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prošle godine, Kostićevu ubila sa više od 30 udaraca kuhinjskim nožem u stanu žrtve u zaječarskom naselju Kraljevica, nakon čega je u stanu izbio požar. Prvo se sumnjalo da je nesrećna žena stradala u vatri, ali je posle obdukcije ustanovljeno da je ubijena. Pre ubistva, Kostićeva je prodala garsonjeru, kako bi školovala sina koji studira u Novom Sadu. To je ispričala Mariji Savić, koja ima privatnu firmu i navodno je poslovala s gubitkom. Savićeva je, navodno, došla kod Kostićeve i tražila joj novac na zajam, ali joj je nesrećna žena odgovorila da nema novac, nakon čega je došlo do svađe. U jednom trenutku Marina je pobesnela, dohvatila nož i počela da ubada Mirjanu, tražeći da joj prizna gde drži novac. PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA KOD BAČKE PALANKE: Muškarac se utopio u Dunavu Kostićeva je počela da zapomaže, ali je Savićevu to još više razbesnelo. Komšinici je zadala više udaraca nožem, nakon čega je pobegla. U tom trenutku sa šporeta, na kojem je Mirjana kuvala ručak, žar je pao na tepih, a vatra se ubrzo proširila po celom stanu. Teško ranjena Mirjana, nije uspela da pobegne. Vatra joj je zahvatila više od 80 odsto tela i nanela joj opekotine drugog i trećeg stepena, od kojih je, uprkos brzoj intervenciji vatrogasaca, preminula u zaječarskoj bolnici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zaječar: Petnaest godina za ubistvo prijateljice

Izvor: Mondo, 21.Jun.2018

Viši sud u Zaječaru izrekao je nepravosnažnu presudu M.S. (35) zbog ubistva Mirjane Kostić (49). Nesrećna žena ubijena s više od 30 uboda kuhinjskim nožem, a zatim izgorela u požaru...Foto: MONDO/Stefan Stojanović ilustracija..M.S. (35) oglašena je krivom zbog ubistva svoje prijateljice Mirjane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.