Begunac iz Srbije pokušao da siluje Baranku?!

Izvor: Mondo, 13.Okt.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begunac iz Srbije pokušao da siluje Baranku?!

Državljanin Srbije koji je, kako se smatra, pojegao iz zatvora i ilegalno ušao u Crnu Goru, osumnjičen je da je jutros je oko 4:45 časova pokušao da siluje osamnaestogodišnju devojku iz Bara.

Radi se o državljaninu Srbije, D.Đ. (32) iz Zaječara, koji je, kako se sumnja na osnovu dosadašnjih sprovedenih aktivnosti, pobegao iz zatvora u Srbiji i ilegalno ušao u Crnu Goru.

Uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je zbog pokušaja silovanja jedne osamnaestogodišnje devojke.

Sumnja se da je D.Đ, koji je imao kapuljaču na glavi, sa leđa prišao devojci i uz pretnju nožem pokušao da je primora na seksualni. U tome nije uspeo, jer je devojka sve vreme pružala fizički otpor, tokom čega  i je zadobila posekotine od noža u predelu dlanova.

Uhapšen osumnjičeni za silovanje u Ćićevcu

Na kraju je uspela da se otrgne i pobegne, nakon čega je o svemu obaveštena policija.

Događaj je Centru bezbednosti Bar prijavljen jutros oko 04:45 časova. Policija je uspela da nače osumnjičenog nakon manje od šest časova od prijave događaja.

On je prvo policijskim službenicima na uvid dao dokumenta navodno izdata od strane jedne države u regionu koja su glasila na drugo ime a za koja je utvrđeno da su falsifikovana.

Nakon toga utvrđen je njegov stavarni identitet, kao i to da je, kako se sumnja, pobegao iz zatvora u Srbiji i išao ilegalno u Crnu Goru.

U toku su dalje provere posredstvom NCB Interpol Podgorica.

Osumnjičeni je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.