Zvezde odbijaju da dođu na dodelu prestižnih nagrada

Izvor: Press, 31.Jan.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde odbijaju da dođu na dodelu prestižnih nagrada

Gremiji su važili za prestižnu muzičku nagradu, ali sada se suočavaju sa ozbiljnim problemom.
foto: blic.rs
Izvori tvrde da veliki broj muzičkih zvezda uključujući Kanjea Vesta, Džastina Bibera i Drejka planiraju da bojkotuju ovogodišnju ceremoniju dodele nagrada koja je zakazana za 12. februar.
Biber je ove godine među nominovanima, ali nema nameru da se pojavi na dodeli jer misli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nagrada Gremi više nije relevantna, pogotovo za mlade pevače.
Kanje Vest



Njegove starije kolege Drejk i Kanje Vest nominovani su u čak osam kategorija, ali se iz sličnih razloga takođe neće pojaviti na crvenom tepihu.
Pevač Frenk Oušn nije čak ni predložio svoj novi album "Blonde" za Gremi nagradu, iako mnogi smatraju da je ovo najbolje muzičko izdanje godine. On smatra da nagrade nisu naklonjene crnim muzičarima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Na dodeli Gremija Daft Punk sa The Weeknd

Izvor: Beta, 31.Jan.2017

Na dodelama Gremi nagrada nastupiće nekoliko muzičkih kombinacija, izmedju ostalih i "Daft Punk" sa "The Weeknd"-om, saopštila je danas Rekording akademija (The Recording Academy) koja organizuje dodelu popularnih muzičkih nagrada.Osim ove saradnje izmedju kanadskog pevača i elektronskog muzičkog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.