Zvezda u prvom minutu oštećena za čist penal! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u prvom minutu oštećena za čist penal! (VIDEO)

Au, kakav početak utakmice u Kopenhagenu. Od prvog minuta revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona su fudbaleri Crvene zvezde počeli da kidišu na igrače danskog prvaka, a umalo da to donese ekspresan rezultat.
Kvota u MaxBetu na pobedu Gimaraeša protiv Ventspilsa je 1.10.
Na samom početku, već u prvom minutu, litvanski arbitar Gediminas Mažejka je doneo lošu odluku i nije dosudio penal za Beograđane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
U šesnaestercu Kopenhagena je Mirko Ivanić uspeo da se izbori za jednu loptu, a tom prilikom ga je nagazio kapiten domaćina Zeka. Mažejka to nije video, pokazao je da se igra nastavi, a usporeni snimak je jasno pokazao da je ozbiljno pogrešio.
Podsetimo, u prvoj utakmici je dosuđen penal za Kopenhagen koji je digao mnogo prašine. Njime su Danci i izborili “pozitivnih” 1:1. Takođe, nije retko mišljenje da je Zeka u tom meču trebalo da dobije crveni karton, pošto je u prvom poluvremenu napravio jedan grub faul, a prethodno je već bio javno opomenut.
Ekspresno se oglasila i Crvena zvezda na svom zvaničnom Tviter nalogu.
1′ Zeka je oštro startovao na Ivanića u prvoj situaciji pred golom domaćina, a naš klub je ostao uskraćen za čist jedanaesterac.
[0:0]
🔴⚪️#fkcz #kopczv #ucl
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 13, 2019


The post Zvezda u prvom minutu oštećena za čist penal! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda,   Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda vodi! Marin asistencija – Boaći gol! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2019

Ni nedosuđen penal u prvom minutu nije demoralisao fudbalere Crvene zvezde u Kopenhagenu. Sjajno su otvorili utakmicu i poveli već u 18. minutu. Boilju igru Crvene zvezde je krunisao Ričmond Boaći sjajnom reakcijom u petercu posle asistencije Marka Marina. Zvezdin kapiten je sa leve strane uputio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sudija u centru pažnje – Zvezda bez penala, ali i bez jednog igrača VIDEO

Izvor: B92, 13.Avg.2019

Revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Kopenhagena obeležio je i sudija Gediminas Mažejka...Već u prvom napadu beogradskog tima litvanski arbitar je propustio priliku da dosudi jedanaesterac za srpskog šampiona...U napadu se našao Mirko Ivanić, prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.